vineri, 6 august 2010

Izvor de viata este Dumnezeu

Dumnezeu este energie, “Iubire Pura”. Ea este cea mai inalta energie a Universului. Ea nu este afectata de ganduri negative. Este constiinta pura a Sinelui Suprem in fiecare dintre voi. Este o forta ce trebuie utilizata pentru propria cresterea si expansiune. Aceasta forta nu este apreciativa (nu judeca pe nimeni), ea intelege ca fiecare suflet are propriile lectii si nivel de invatare. Nu este nici un Tata sau o Mama, gata sa va dojeneasca. Nici nu este Dumnezeul de care multi spun ca trebuie sa te temi. Cand fiinta umana atinge in final energia existentei, (constata ca aceasta) este atat de desavarsita, (incat) nimeni nu a fost niciodata capabil sa o descrie.

Aceasta energie este in VOI. In fiecare dintre voi. Asteapta sa fie declansata, pentru a fi utilizata in binele umanitatii. Oricum, Individualismul, frica, neincrederea, insecuritatea, si toate celelalte emotii negative, cunoscute de majoritatea ca “Diavolul” sau “Satana” vor face tot ce le sta in puterea lor sa va opreasca sa atingeti fericirea uniunii cu energia Sinelui Suprem.

Daca va dovediti a fi o persoana spirituala, daca sunteti pe calea spirituala, nu veti uri nici un suflet, nu veti dispretui nici un suflet, va fi numai dragoste in inima voastra pentru alte suflete, nu conteaza in ce circumstanta vor fi sau prin care vor trece, sau ceea ce pot sa va faca .

Aceasta forta de energie cunoscuta ca Dumnezeu contine toate cunostiintele si intelepciunea. Cand voi fuzionati cu aceasta energie aveti ceea ce Sfantul Pavel a descris in Corinteni in Cartea Crestina (Biblia) ca fiind “darul tuturor cunostintelor”.

Fiecare suflet poate atinge in timpul acestei vieti comuniunea. Fiecare suflet poate simti energia si dragostea acestei forte. Puteti face asta pur si simplu, nemaiavand nici o legatura cu nici un aspect negativ, permitand dizarmoniei din viata vostra sa dispara, nemaicauzand razbunarea sau ura. Practicati dragostea in tot ceea ce faceti.

Cand voi veti putea face asta, veti cunoaste energia stiuta de majoritatea ca fiind Dumnezeu.

(Inteleptul Maitreya).

Biblia Corinteni Dumnezeu Iisus Hristos Pavel suflet energie iubire love God Lord Master Dieu

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu