miercuri, 28 iulie 2010

Esti bolnav?, bravo TIE

Inseamna ca in sfarsit l-ai perceput pe Dumnezeu


Dumnezeu este IZVOR DE VIATA, Energie Pura, este prezent in fiecare atom din Manifestare si Dincolo de Manifestare. El comunica cu noi incontinuu.


Fiecare dintre noi Il percepe in functie de vibratia pe care o are (energia care ii constituie spiritul, mentalul si trupul are un anumit nivel de frecventa pe aceste planuri), deci in functie de nivelul spiritual pe care l-a atins. Dumneazeu iti spune si iti tot spune ce sa faci ca sa fii sanatos si fericit, dar tu nu il percepi cu acele simturi subtile pentru ca nu ai ajuns la vibratia respectiva.

Singuri ne provocam bolile prin faptul ca incalcam legile divine, ca atare capatam pete pe haina spirituala. Aceste pete reprezinta impuritatile faptelor noastre care ne fac sa ne scada vibratia spirituala. Asa apar bolile spirituale cunoscute sub numele de pacate. Ele patrund de sus in jos incetul cu incetul. La nivel spiritual vindecarea se produce prin Iertare, Iubire, Smerenie. La nivel mental vindecarea se produce prin Gandire pozitiva, iar la nivel fizic printr-un Stil de viata sanatos, folosind terapii cat mai apropiate de natura, pe care le poate recunoaste si asimila corpul nostru.

Atunci cand boala a cuprins corpul fizic omul intelege ca pacatul lui a cuprins cea mai grosiera forma de manifestare deoarece simte durere si suferinta. Abia acum omul a perceput ce-i tot comunica Dumnezeu. Boala nu este o pedeapsa, ci o modalitate de a elimina din fiinta energiile negative acumulate. Desi poate fi mai greu de acceptat si chiar si mai greu de simtit, mai ales atunci cand esti bolnav, totusi orice afectiune poate fi privita chiar ca o forma de gratie a lui Dumnezeu deoarece prin intermediul ei ni se atrage atentia ce avem de facut ca sa ne reintoarcem la starea naturala de echilibru si armonie. O data ce ne vindecam de o boala fiinta noastra este curatata de impuritati si chiar sufletul ne este vindecat. Cumva, intr-un mod poate mai neplacut, boala si suferinta pe care ea o comporta ne face in sfarsit sa renuntam la ceea ne facea rau.

De aceea e necesar ca atunci cand suntem bolnavi, sa cautam sa intelegem de ce a fost nevoie sa ajungem in aceasta situatie si ce lectie avem de invatat din ea, ce atitudine interioara trebuie sa adoptam pentru a ne vindeca mai usor.

In primul rand e foarte important sa intelegem ca prin intermediul bolii nu suntem pedepsiti, ci doar pusi intr-o situatie in care e necesar sa ne ajutam singuri, oferindu-ni-se in acelasi timp si o motivatie foarte convingatoare pentru a ne transforma si a renunta la greseala. Dincolo de aspectele exterioare pe care o anumita afectiune le cere de la noi de genul "fii atent ce si cat mananci", "nu te enerva", "purifica-ti organismul", exista si o stare mai profunda ce o putem simti mai ales dupa ce vindecarea a inceput sa apara. Aceasta se concretizeaza prin ceva nou, ceva profund si minunat ce renaste in noi, o noua atitudine fata de viata, fata de oameni, o stare de puritate, de lumina interioara, de buna dispozitie, de maturitate si chiar de credinta reintarita in Dumnezeu. Aceste stari sunt intotdeauna in stransa legatura cu lectia tainica pe care boala ne-a facut sa o invatam.

Pentru a grabi vindecarea este insa mult mai bine sa avem o stare de acceptare si intelegere superioara a ceea ce ni se petrece ca fiind ceva necesar si chiar util, decat sa ne plangem de mila si sa avem impresia ca o nedreptate s-a abatut asupra noastra (astfel lucram pe toate cele trei planuri: fizic, mental, spiritual). Aceasta atitudine pozitiva, de incredere in noi si in Dumnezeu precum si in puterea tainica a remediilor naturale, adecvate, pe care le folosim, va face ca ceea ce e impur sa fie mult mai repede eliminat iar vindecarea deplina, armonia si echilibrul sa reapara cat mai curand.

Daca vindecarea spirituala nu s-a produs nu poate fi vorba de o vindecare definitiva, ci doar de o ameliorare de moment, la nivel fizic; astfel boala poate migra in alt loc luand alta forma.

Fiecare dintre noi Il percepe diferit pe Dumnezeu, in functie de nivelul de deschidere al chakrelor. Cand acea chakra (centru energetic corespunzator glandelor endocrine) functioneaza la capacitatea optima, atunci omul percepe la acel nivel, prin simturi subtile si elemente subtile, astfel:


1. Muladhara chakra (centrul bazal - gonade) 
    – miros subtil, element subtil - pamant

2. Swadhisthana chakra (centrul creatiei - suprarenale)
    – gust subtil, element subtil - apa

3. Manipura chakra (centrul vointei - pancreas) 
    – vaz subtil, element subtil - foc

4. Anahata chakra (centrul inimii - timus) 
    – pipait subtil, element subtil - aer

5. Vishuddha chakra (centrul comunicarii - tiroida, paratiroide) 
    – intuitie subtila, element subtil - eter

6. Ajna chakra (centrul gandirii - hipofiza) 
    – clarviziune, telepatie, element subtil – nu are

7. Sahasrara chakra (centrul coroana - epifiza) 
    – intelegere profunda, element subtil – nu are


Cauta sa intelegi in ce mod subtil il poti intelege pe Dumnezeu ca sa te poti vindeca.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu